Jolien Berghuis

Goedendag, mijn naam is Jolien Berghuis, sinds januari 2011 trotse eigenaar van Hond&School.

Na mijn opleiding tot paraveterinair ben ik werkzaam geweest als dierenartsassistente. 5 jaar heb ik met plezier dat beroep uitgeoefend. Naast mijn baan had ik Hond&School. Enkele avonden gaf ik les in Zuidwolde. In 2014 kon ik het realiseren om de hondenschool te verhuizen naar Ruinen en heb toen besloten om me volledig op de hondenschool te richten. 6 dagen in de week geef ik met veel plezier de meest uiteenlopende cursussen. Het geven van individuele aandacht, plezier en bewustwording van uw hond staat bij mij hoog in het vaandel. Elke baas stelt bepaalde eisen aan zijn hond. Ik help u graag om uw hond zo ver te krijgen dat hij/zij daar aan kan voldoen.

Om kwaliteit te leveren, zijn de volgende opleidingen met succes afgerond:

• Ethologie hond
  • Basis kynologisch instructeur
  • Gevorderd kynologisch instructeur
  • Begeleiden probleemgedrag hond
  • Speurhondeninstructeur Praktijkspeuren
    Speurhonden Training Center
  • Hoopers Instructeuropleiding
    Hoopers Nederland
  • Paraveterinair/Dierenartsassistente
    MBO AOC Terra
  • Basisopleiding Kindercoach
    Magie van kindercoaching

Om volledig op de hoogte te blijven van de laatste inzichten en ontwikkelingen volgt Jolien jaarlijkse diverse bijscholingen, workshops en lezingen.

Komende cursussen

Komende workshops