Over ons

Hond&School is het professioneel adres waar u terecht kunt voor opvoeden en trainen van uw hond. Daarnaast kunt u met veel plezier deelnemen aan een van onze andere cursussen, zoals Behendigheid, Hoopers, Kind&Hond, Praktijk speuren en meer.

Onze visie.

Tegenwoordig moet een hond aan veel eisen voldoen in onze maatschappij. Hij moet sociaal zijn, rustig meelopen, geen overlast bezorgen en voldoen aan de specifieke eisen van zijn baas. Om aan deze eisen te voldoen is het trainen van uw hond erg belangrijk en daar helpen wij u graag bij.

Hond&School is een Quiebus gecertificeerde hondenschool. Dat houd in dat er op een drukvrije manier getraind wordt en dat correctiemateriaal geheel verboden is. Dit betekend dat Hond&School een hoge kwaliteit van les geven geeft om op deze manier te kunnen trainen.

Voorop staat het welzijn van uw hond. Daarvoor is een goede relatie tussen hond en baas erg belangrijk. De basis hiervan is wederzijds respect en goede communicatie. Uw hond is als geen ander in staat om u te laten zien hoe hij zich voelt. Wij leren u om te begrijpen en inzicht te krijgen in het gedrag van uw hond. ‘Hondentaal’ begrijpen is van groot belang tijdens de opvoeding van uw hond en inzicht krijgen in het gedrag van honden is een belangrijk aspect tijdens de trainingen.

Komende cursussen

Komende workshops